Erotische wietmassage, héérlijk!

Je vriend of vriendin verwennen met een massage is heerlijk en een perfecte manier van voorspel, zeker als je de massage allebei weet af te sluiten met een happy end. Maar wanneer er je een erotische hennep massage van maakt, wordt het happier dan ooit! 

De werkzame stoffen in hennep, cannabinoïden zoals onder andere THC en CBD, kunnen worden opgelost in oliën om een lekkere massage olie mee te maken. Wanneer je zo’n massageolie op je huid smeert en de cannabinoïden intrekken, komen ze in je bloed, spieren, gewrichten en gewrichtsbanden, pezen en alle andere cannabinoïde receptoren. Voor meer informatie hierover kijk bij www.cbdolie.nu.

Het duurt ongeveer een half uurtje tot je het effect van de massage olie begint te merken, maar je hebt ook geen haast. Begin met een kleine hoeveelheid olie, je kan altijd nog meer nemen. Je zal een lichamelijke high ervaren die je relaxed en sexy laat voelen. Neem lekker je tijd want het effect duurt ongeveer vier uur.
Experimenteer met de olie op het hele lichaam en lees ook even dit artikel. Want vooral voor vrouwen is wietolie een extra lekker opwindend middel dat meerdere orgasmes kan opwekken. De wietolie veroorzaakt een viagra effect wanneer je het op de schaamlippen, de clitoris, of in de vagina masseert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *